Siivouspalveluiden sopimusasiakkuus

Jos sinulla on kohde, jonka säännöllisen puhtaanapidon mielelläsi ulkoistaisit, anna Clean Steamin auttaa! Meillä ei ole vain yhtä valmista palvelumallia, johon sinun tarpeidesi pitäisi sopia. Me sovitamme palvelumme sinulle sopiviksi.

Arkinen puhtaus on kunnia-asiamme

Clean Steamin sopimusasiakkaana voit jättää joko yrityksesi toimitilojen tai kiinteistön puhtauden kokonaisvaltaisesti meidän huoleksemme.

  • Porrassiivoukset ja hissien pesut
  • Tehopesut helpottamaan ylläpitosiivouksia
  • Ylläpitosiivoukset myymälöihin ja marketteihin
  • Ostoskärryjen ja -korien puhdistukset
  • Erilaiset toimitilat
  • Rakennuskohteiden loppusiivoukset ennen luovutusta

 

Näin sopimusasiakkuus toimii

Työtapamme ja materiaalivalintamme kunnioittavat aina sekä ympäristöä että ihmistä.

Kaikkiin sopimuskohteisiimme nimeämme paikallisen vastuuhenkilön, joka pitää huolta siitä, että homma sujuu, kuten on sovittu. Ei kasvotonta korporaatiopalvelua, vaan ihmisläheistä ja aina ystävällistä huolenpitoa.

Clean Steam tarjoaa yksilöllisiä siivouspalvelumalleja kaikille asiakkailleen. Kun sopimuksen sisältö on yhdessä suunniteltu ja sovittu, voidaan palvelusopimuksen hinta vakioida, jolloin myös siivouskustannusten budjetointi helpottuu.

Lue tyytyväisen asiakkaamme palveluratkaisusta täältä.

Julkisten tilojen kosketuspinnat keräävät paljon epäpuhtauksia ja bakteereja. Pandemia-aikana moni on herännyt huomaamaan, miten moni pinta on jatkuvasti kosketuksille alttiina. Esimerkiksi kauppojen ostoskärryihin piiloutuvia terveysriskejä voidaan vähentää säännöllisellä puhdistuksella.

Clean Steam -höyrypuhdistus tuhoaa jopa 99,9 prosenttia bakteereista.

Solmimme jokaisen sopimuksen yksilöllisesti, jotta paketti vastaa aidosti asiakkaan tarpeita. Palvelusopimuksia olemme tehneet muun muassa seuraaville asiakasryhmille:

  • Päivittäistavarakaupoille: kiinteistön ylläpitosiivous ja kärrypuhdistukset
  • Kiinteistöille: porrassiivoukset
  • Yksityishenkilöille: ylläpitosiivoukset, talvikunnossapidot

Jos sinulla on kohde, jonka säännöllisen puhtaanapidon mielelläsi ulkoistaisit, ota yhteyttä: Paavo Johansson 041 317 8402 tai yhteydenottolomakkeemme kautta. Meillä ei ole vain yhtä valmista palvelumallia, johon sinun tarpeesi pitäisi sopia. Me sovitamme palvelumme sinulle sopivaksi.